Post by rioloalautipna on Feb 4, 2022 7:15:16 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Heroes Inc! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Heroes Inc! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vairāk naudas uzlauzt ▞▞▞
▞▞▞ Heroes Inc! 2022 version ▞▞▞
Līdz šim nav izdevies atvērt lietotni. Izskatās jautri, lai gan es nevaru spēlēt; Turpina avarēt. Cerams, ka varēsiet novērst problēmas.
Tas ne tikai ļaus jums savākt savus varoņus, bet arī spēlēt ar viņiem, kas, manuprāt, ir diezgan forši
Ļoti laba spēle, iespējams, zinot par vairākiem varoņiem, es zinu tikai atriebējus, bet šajā spēlē uzzināju daudz par varoņiem.
Varētu būt jautra spēle, taču tajā ir daudz reklāmu. Es samaksāju 3 ASV dolārus, lai atbrīvotos no reklāmām, taču tās turpināja rādīties tik bieži. Pirms nedēļas nosūtīja uzņēmumam e-pasta ziņojumu, lai redzētu, kas notiek, un nekas netika saņemts. Šķiet, ka tā ir krāpniecība, lai no cilvēkiem iegūtu kaudzi mikropirkumu un neko nedotu pretī.
Šī ir vairāk kā interaktīva informatīvā reklāma. Es spēlēju pat ne 10 minūtes un man bija vismaz 12 reklāmas, no kurām tikai viena nebija uzspiesta, un es pārtraucu spēlēt, jo pēc 4 līmeņiem jūs tagad saņemat piespiedu reklāmu līmeņa vidū virs piespiedu reklāmas pēc katra līmenī. Pati spēles koncepcija ir laba, acīmredzot mazuļa stadijā, bet ne tuvu pietiekami laba reklāmu skaitam. Notiek atinstalēšana
Black mask - Salidzini
Tas neļaus jums pārvietoties vai izvēlēties varoni, kuru vēlaties izveidot.
Pieredze ir laba un labākā par katru spēli, jo šī ir visu laiku labākā spēle pasaulē. Liels paldies, ka izveidojāt šo spēli. Liels paldies. Mīlestība un atbalsts ❤
Pagaidām man patīk. Reklāmas nav briesmīgas. Piešķirtu augstāku zvaigžņu vērtējumu, bet nevar atbloķēt 3. līmeņa HQ
Šķita jautra spēle, līdz es sāku saņemt reklāmas līmeņu vidū. Man bija labi ar reklāmām pēc līmeņiem, lai saņemtu jauninājumus, kas ir normāli. Bet, lai pārtrauktu spēli vidū cīnās ar ienaidniekiem ar reklāmu... tas ir nē no manis suns.
Pusaudžu mutantu nindzju bruņurupuči, kuri ir vecāki ...
Injustice: Gods Among Us - Google Play
Tas ir labi, bet spēle neļaus man tikt garām vulkāna hq. Tāpēc pagaidām es piešķiru tikai 3 zvaigznes, līdz jūs novērsīsit šo problēmu.
Lejupielādēt Hero Squad! ... Android Lietojumprogramma Hero Squad!, Ko Izstrādājusi 8SEC Games, Ir Norādīta Kategorijā ... Heroes Inc! APK.
Papildinājums ir meli, bet tas ir tik jautri, un jūs varat izveidot savus varoņus, un tie ir tik jautri, es to spēlēju visu dienu, un neviens nevar mani atbrīvot no spēles ir jautri, man tas patīk
Spēle ir patiešām laba, bet lūdzu palīdziet man vispirms es nevaru sabojāt robotus, un tad man ir visi varoņi līdz liesmas korpusam burtiski visi un manā vulkāna galvenajā mītnē arī ir rakstīts Max abās vietās, kur man ir jānoklikšķina, lai uzlabotu, bet tā nav Es neveicu jaunināšanu uz alfa HQ, lūdzu, palīdziet, es pat mēģināju restartēt spēli, bet joprojām nekas nenotika, es vēlos spēlēt tālāk, lūdzu, palīdziet man
Lūdzu, iegūstiet vairāk varoņu, viņiem ir tikai 4 varoņi, man patīk spēle, bet, lūdzu, pievienojiet vairāk varoņu
Netflix, Inc. Netflix ir vadošais abonēšanas pakalpojums skatoties TV epizodes un filmas. Facebook Lite · Meta Platforms, Inc. ... Farm Heroes Saga.
Laba spēle....turpina salst, skatoties video......dzēšot. Atstājot tikai zvaigznīti, lai es varētu šo publicēt.
Viena no labākajām mobilajām stratēģijas spēlēm iPhone, Android un Symbian ierīcēm. ... Fire Emblem Heroes ir viena no jaunākajām stratēģijas RPG spēlēm.
Sākumā lieliska spēle, bet, kad es pilnībā uzlaboju vulkāna hq, tas neļāva man iegūt nākamo bāzi, un es biju iestrēdzis, tāpēc es izdzēsu spēli un restartēju to un strādāju uz augšu, lai notiktu tas pats.
Smieklīgi daudz reklāmu. Reklāma, lai sāktu līmeni, reklāma iet cauri līmenim, vairākas reklāmas, beidzot līmeni.
Tā ir forša spēle, taču tā ir kaitinoša, ja ienaidnieks peld uz burtiski nekā. Man patīk, ka nav tik daudz papildinājumu kā vairums spēļu.
Neatskaņojams — manu ekrānu visu laiku pārklāja pastāvīgs ziņojums, kurā teikts, ka es neatbalstu spēli, pamatojoties uz manām GDPR izvēlēm, lai gan galvenajā izvēlnē jau ir reklāmkaroga reklāmas. Šis ziņojums arī neļauj man nospiest citas spēles pogas, piemēram, ja es vēlos mainīt iestatījumu, ziņojums par manu GDPR izvēles maiņu bloķē pogu, lai pēc tam atstātu iestatījumus, jo tā atrodas priekšā. Vai arī katru reizi, kad es sāku spēli, man atkal ir jāizdara GDPR izvēle? Nē paldies!
Build an epic roster of DC super heroes and villains and get ready for battle! ... International Enterprises Inc. 4000 WARNER BLVD LOS ANGELES BURBANK
Šai spēlei ir labi varoņi, un jūs varat kaut ko izveidot, lai kļūtu par varoni, taču mana vienīgā problēma ir tā, ka ikreiz, kad esat pabeidzis cīņu ar robotiem vai ienaidniekiem, tiek parādīta reklāma vai, ja esat pabeidzis kādu līmeni, tiek parādīta cita reklāma un tad, kad tu uztaisi varoni, tad tikai 5-6 lietas tiek rādītas, nevis viss, piemēram, ja cilvēks spēlē šo spēli, teiktu, ka gribu izmantot kosmosu! bet lietas, lai izveidotu kosmosu, nav tur, piemēram, bruh, ko es ienīstu šo spēli
Nevar tikt garām vulkāna bāzei. Ir spiesti izmantot konkrētus varoņus, daži pat nenodara nekādu kaitējumu, konkrēti Spike (man šķiet, ka tas ir nosaukums)? Kopumā neapmierinoši, reklāmas liek šai spēlei izskatīties tūkstoš reižu labāk, nekā tā patiesībā ir.
Kad es sāku spēlēt spēli, ir tikai kļūda un spēle avarē, es nezinu, kas notiek, bet jums tas ir jāizlabo
Iemesls, kāpēc ir tik daudz reklāmu, ir tāpēc, ka par tām maksā un jo vairāk reklāmu skatāmies, jo vairāk naudas tās saņem. Bet tāpat kā spēle, piemēram, fortnite, kurā nav reklāmu, bet viņi pavada daudz laika savai spēlei, un tas ir labi, jo neviens nevēlas skatīties reklāmas, tāpēc, jo labāk spēlējat spēli bez reklāmām, jo vairāk naudas jūs gatavojaties nopelnīt.
Vairāk reklāmu nekā spēle... Nevarēja pat 10 minūtes spēlēt šo spēli. Reklāmu daudzums ir nepieņemams. Spēle arī neattaisno reklāmu daudzumu, nav vērts lejupielādēt.
Tā bija ļoti jauka spēle un ļoti forša spēle
Download apps by Tsubasa Itoh, including 勇者派遣株式会社: Brave Heroes, Inc., Escape Game: Escape from Green Room and 早押しクイズ はやくい!.
Šī ir smaga un jauka spēle Man patīk šī spēle Autors: Rushaan and Jinay
Vai varat mainīt to, ka daudzās reklāmās spēle ir jautra, bet katru reizi, kad es nonāku pie otrās līdz otrajai bultiņai, tiek parādīta reklāma un tā traucē
Jaunākās BEZMAKSAS Android spēles - Androidsis
Lieliska ideja un lietas, man vienalga, ka nav reklāmu, es varu apkrāpt savu ceļu, vienkārši izmantojot lidmašīnas režīmu
Heroes Inc. 0 ... GAME ROOM rekomendē · Vadu · Bezvadu · Savienojami ar ANDROID · Savienojami ar IOS · Savienojami ar NINTENDO ... Savienojami ar IOS.
Šī spēle ir diezgan jautra, tajā ir daudz kļūmju, bet, ja ieslēdzat lidmašīnas režīmu jts, man ļoti nepatīk battel, jums vajadzētu būt iespējai izveidot pilnu komandu, tad battel vajadzētu ienākt, un tas varētu būt reālāk un varoņi 🤞👎 jebkurā gadījumā varētu būt labāk, tā jautrība 😊✌💕
Lūdzu, noņemiet visas reklāmas un izveidojiet spēli bezsaistē? Un es to novērtētu ar 5, ja nebūtu sludinājumu.