Post by rioloalautipna on Feb 4, 2022 7:18:15 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mr Autofire ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mr Autofire IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ обманює необмежену кількість балів ▞▞▞
▞▞▞ Mr Autofire 2022 version ▞▞▞
Мені не подобається чекати, поки поповниться енергія, ви можете грати приблизно в 4 ігри, перш ніж чекати, поки вона поповниться. Крім того, мені це подобається
Гра схожа на archero, але все ще унікальна. Деякі платформи схожі на один піксель, тому ви повинні ідеально приземлитися. Велика проблема – націлювання. Я перебуваю в 7-му підземеллі, і я все ще не розумію націлювання AI. Він націлений не на монстра переді мною, а на річ, що далека. Дивно. Крім того, потреба в монетах настільки велика, що вона важливіша за дорогоцінні камені, за які мені потрібно платити гроші. Вартість оновлення для мене дуже висока.
Це трохи весело, але занадто багато подрібнення. Це стає трохи абсурдним. Вони ніби хочуть, щоб ви заплатили гроші, щоб вийти вперед.
Круто
Гра весела, з одним ВЕЛИЧЕЗНИМ недоліком... Реклама, ВИСИМОВАНА реклама, ви отримуєте 10 або 15 рівнів, потім з’являється 30-секундна примусова реклама, а потім я отримав ще одну рекламу через 3 рівні. Одна лише ця примусова реклама -3 зірки, це була б гра на 5 зірок, але примусова реклама включається.....
Перевага: ця гра дуже складна, і ви, безперечно, відчуваєте свій особистий прогрес під час гри. Рухи та органи управління дуже плавні. І загалом, у цю гру варто пограти... Якщо ви дуже добре розбираєтеся у відеоіграх. Погане: дуже повільна регенерація енергії. Завищені ціни в магазинах. Тільки 1 гарна зброя. Багато навичок об’єктивно жахливі, за винятком кількох обраних, вони виглядають не як варіанти, а повна лотерея. Якщо ви не отримаєте подвійну/потрійну, діагональну, мульти, відскок, ланцюг, ви не виграєте.
Гра почалася дуже весело, але вона стала досить повторюваною навіть для шутера на платформі, розробники рідко додають новий контент, і на довершення я змінив телефони, і хоча я прив’язав свій обліковий запис, це змушує мене почати все спочатку, зрештою, у неї є потенціал, але це є про це поки що, поки розробники не почнуть працювати інтенсивніше.
Досить весело, але трохи відстає. Було б ідеально, якби в ньому була мультиплеєра, щоб я міг грати з друзями
Була весела гра, але ви не можете виграти. Застряг у світі назавжди. Завжди перевершує, незалежно від того, скільки ви оновлюєте. Дійти до того моменту, коли більше не весело, а єдиний спосіб просунутися — це витрачати реальні гроші, і навіть якщо ці речі завищені. Будь ласка, збалансуйте складність, де ви можете грати принаймні на рівні, не зазнаючи монстрів-боєприпасів за 5 секунд. Смішно. Виправити і отримати 5 зірок, безсумнівно, але розробники не слухають. На даний момент гра жарт. Не турбуйтеся про встановлення
Плюси: Супер весела гра. Геймплей чудовий. Новий контент додається регулярно. Легкий спосіб скоротити час. Мій іду в гру. Мінуси: Вирівнювання відбувається повільно через короткий проміжок часу і вимагає придбання предметів у преміум-магазині для просування. Більше людей купували б предмети преміум-класу, якби ціни були більш реалістичними. Від 2 до 5 доларів США за один предмет – це занадто багато, а кількість дорогоцінних каменів, необхідних для придбання предметів, занадто велика для ціни, яку вони стягують за дорогоцінні камені. Чому розробники ігор все ще пропонують випадкові ящики з лутом у 2021 році?
Будь ласка, додайте кнопку для всіх невеликих завантажень або додайте їх до оновлень, половину часу не можу грати в автономному режимі через 7-10 МБ для кожної окремої гри!
Єдина причина для 2 зірок – це графіка та елементи керування. Ви повинні зіграти кожен світ 100 разів, щоб пройти його. Ви повинні зібрати достатньо матеріалу, щоб оновити персонажа для кожного світу. Спочатку було весело, але стало одноманітним і нудним. Я лише у світі 6, і мені не вистачає терпіння продовжувати цей шлях. Ігри мають бути веселими, і очевидно, що це платити лише за перемогу. Був потенціал, а зараз просто нудно.
Ігровий процес дуже веселий. Гра має надзвичайний потенціал. Але є явна проблема складності. На другій і третій карті складність РІЗНО зростає. Снарядів надто багато, і їх майже неможливо ухилитися. Більшість людей не мають екстремальних навичок, необхідних для успішного ухилення. Що ще гірше, якщо на екрані занадто багато ворогів і снарядів, частота кадрів падає, а кнопки не реагують. І гра рідко дає переваги зброї, які насправді допомагають.
Шлях до дорогого. Ви можете купити консольну гру за 60 доларів. Я витратив понад 100 доларів, а рівень піднявся навіть на половину шляху. Я видалив цей величезний забір грошей.
Надзвичайно безглузда енергетична система – це буквально єдина причина, чому я не поставив 5 зірок. Геймплей абсолютно чудовий. Мені подобається система випадкових бонусів між рівнями. Чудова гра. Але енергетика так неймовірно дратує. Гаразд, я повернувся з оновленням. Енергетична система стає НАБАЧНО дратівливою, чим більше ви граєте в гру. Я знаю, чия це була ідея, але давай. Навіщо створювати гру, в яку можна грати лише 10 хвилин на день? Звучить дійсно контрпродуктивно. 2 зірки 🤷♂️
Ця гра чудова! Вам не потрібно платити, щоб виграти. Це вимагає трохи більше терпіння, але я не витратив ні копійки, і я просунувся дуже далеко, і чим більше ви граєте, тим більше ви можете оновлюватися, і впевнений, що я застряг у світі 5, але я просто продовжую грати, і я знаю, що врешті-решт Я переможу і продовжую. На мою думку, це дуже весело! Оновлення: все ще вбиваю! Мені також подобається, як творці насправді спілкуються з гравцями та вирішують будь-які проблеми, які виникають. Ви, хлопці, чудові!
у нього є потенціал бути дійсно веселим рогаликом, але він не зробить вас достатньо сильним, щоб змагатися з ворогами відразу після другого рівня, майже змушуючи вас отримати стару кредитну картку, щоб придбати шлях до того, щоб зробити ваших персонажів сильнішими.
Ще одна потенційно хороша гра, зіпсована жадібністю. Покупки додатків для мене вбивають подібні ігри. Якщо ви не платите, ви можете також видалити та знайти щось інше, оскільки вони навмисно роблять це неможливим. Навіть їхні 4,3 зірки – брехня.
Навіть не можу завантажити гру зараз через Wi-Fi чи мережу. Перезавантаження телефону та перевстановлення програми нічого не дає.
Я все ще люблю цю гру, але довелося змінити свій огляд, тому що розробники стають жадібними. Підвищення ціни на покупки в іграх. Бойовий пропуск коштував 7 доларів, тепер це 10,99 доларів? Я бачив угоду в чорну п’ятницю на «коштовні камені» (преміальна валюта) за 124 долари?!? Серйозно? Я витратив гроші на цю гру тільки тому, що мені дуже подобається і я хочу її підтримати, але тепер вона стає божевільною. Будь ласка, знизьте ціни.
Вимушені доповнення. Я пройшов 4 навчальні рівні, коли вперше завантажив гру та отримав додавання. Я навіть не закінчив з підручником. Я закрив його і був готовий до видалення. Я спробував ще раз, і було гірше. Я закінчив лише один рівень і додавання BOOM 30 секунд, яке ви не можете закрити або пропустити. Я не погоджуюся з рекламою, але змушувати їх таким чином просто кульгає і дратує.
Дуже весела гра. Було б краще, якби у нас була можливість переглянути рекламу, щоб отримати всі 3 оновлення під час підвищення рівня.
Це весело, але у нього є проблеми. Сууууупер вас не розчарує: рідко ви отримуєте будь-яке спорядження, а якщо ви це робите, зазвичай воно марне. Перк-ролик любить давати вам марні навички, як-от помста, знову і знову, це свого роду плата за перемогу, але ви МОЖЕТЕ прогресувати, якщо будете молоти та молоти. Таке враження, що розробники хвилюються за себе та гроші. Тим не менш, це дійсно весела гра, її просто затримують...
Це весела гра archero з боковою прокруткою, зараз у мене з нею є лише одна проблема. Бафф поширення пострілу абсолютно марний. Я думав, що це буде як спредшот Contra. Але ні, кути дуже високі і низькі і ніколи ні в що не влучаються. Виправте, і я поставлю 5 зірок
Мені подобається ця гра. Єдина моя проблема полягає в тому, що шліфування за відсутності прогресу викликає обурення. Я тільки в третьому світі і відчуваю себе, ніби вдарився об величезну стіну. Я майже не прогресую. World 2 дає дуже мало досвіду, предметів або грошей. Світ 3 занадто важкий, щоб перемогти з поточним навантаженням. Я переміг Світ 1 і 2 приблизно в 20 іграх. Поки що я легко ставив 40 на 3 і не відчуваю себе ближче до перемоги. Ця видима стіна прогресу не змушує мене витрачати гроші, а змушує мене видалити.
На відміну від більшості мобільних ігор, весело й на основі навичок. Цикл винагород дуже задовольняє, не потрібно витрачати гроші, принаймні поки що для мене.
Це досить хороша гра, і реклама не така вже й погана. Найбільше мене дратує ця гра – це платити за перемогу, але навіть якщо ви платите, вона нікуди не приведе. Вороги настільки швидкі й завдають великої шкоди, що у вас навіть є шанс. Броня та зброя також не дуже допомагають
Гра класна на жаль, що не можна по сеті😢
Мені подобається ця гра, але вона, безумовно, розроблена там, де потрібно витрачати гроші або ви нікуди не йдете.
Між рівнями є оголошення, які не є обов’язковими, якщо ви не зробите покупку. Це не враховуючи рекламу, яку ви можете дивитися, щоб отримати бонуси на рівні. Я б запропонував Archero, враховуючи, що це версія гри з бічним скроллером, і між рівнями немає реклами.
Оновлення змушує мене чекати 4 години - це нудно, абсолютно дурно. Мені подобається ідея рівнів для нескінченної вежі, але це 4-годинне охолодження — це жарт, зупиняє потік гри. Змініть його назад.
Талант Талант до тебе є у нас на поворотах і тому я піду спати з новим роком та роздвоєм вітаю з днем народження і бажаю вам приємного перегляду даних про підприємство та відтворити положення понад десять років тому включати й україни та інші військові формування з дня народження та відтворити положення більше десяти років до числа й україни та інші військові формування з днями конституції та відтворюють положення більше десяти років тому включають й україни та інші військові формування з дня конституції
Супер весела гра. Але щоб щось зробити в грі, ви повинні витратити 100 доларів +, щоб щось отримати. Ви могли б подумати, що з усією рекламою, яку ви переглядаєте, вони зароблятимуть гроші. Незабаром я видалю гру, оскільки я не отримую жодних оновлень.
Я люблю цю гру, незважаючи на відгуки з однією зірочкою. Це весело, швидко. Деякі кажуть, що це занадто важко, для мене це складно, але не важко. Я перебуваю на 8 рівні, і деякі кажуть, що вони не можуть пройти 2. Якщо ви геймер, вам слід надрати в цій грі.
Чудова гра! Відстає дуже погано, чим довше ви граєте. Я більше не можу пройти жодного запуску, щоб моя гра не зависла або не вийшла з ладу. І коли я відкриваю його, мій персонаж не рухається, тому мене миттєво вбивають.
Феноменальна гра, хотілося б, щоб було більше вільної енергії. Це дає вам трохи енергії для гри, але, безумовно, недостатньо... Я б однозначно оцінив 5 зірок, але це величезна вада. Змініть це, і це ВЕЛИЧЕЗНА 5 від мене! Чудова гра!
Єдина причина, чому я не оцінюю п’ять зірок, — це те, скільки часу потрібно для поповнення енергії. Десять хвилин на одну енергію – це великий час, коли для однієї гри потрібно п’ять енергії. Це майже година очікування. Якщо запас енергії скорочується або ви отримуєте більше енергії під час підвищення рівня, я поставлю п’ять зірок.
Гра дуже хороша, але містить невідповідну рекламу. У мене була реклама уроку про те, як зав’язувати пов’язки під час гри. Дуже тривожно, і я не можу рекомендувати цю гру дітям, якщо така реклама збирається з’являтися. Сама гра весела
Я дав би цій грі більше балів, але хоча сама гра ДУЖЕ і я маю на увазі ДУЖЕ приємною, якщо ви не витратите години за годинами на цю гру, або гроші (якщо вам не пощастить у розіграші лутрейтів), ви не зможете прогресувати ! IGC дуже важко отримати, і без нього ви не можете стати сильнішим. ВИРІГУТЬ ЦЕ!!! ВСЕ ПОТРІБНО — ЛЕГШІ СПОСІБИ ОТРИМАТИ ГРОШІ, АКА, СТАТИ СИЛЬНІШИМИ, ШВИДШЕ, НЕ ТЕРТАЮЧИ ДЕНЬ ЗА Днем, шліфуючи одне й те саме місце знову і знову. Оновлення: все ще занадто складно і без виправлення
Це була весела гра... Потім розробники стали жадібними і змінили все, тому вам, в основному, доведеться платити, щоб грати. Я більше не рекомендую цю гру взагалі.
Поки що весело. Нагадує мені Archero, але новий поворот. Було б добре мати одноразову плату в розмірі $2 або $3 за розблокування гри за можливість мати необмежену енергію або принаймні вдвічі. Продовжуй гарно працювати.
Гра чудова, і я ніколи не бачив такої простої гри з хорошою графікою. Я можу дати вам список ідей щодо режимів, зброї та власних скінів, і якщо у мене є щось, що є в грі (зброя чи скіни), просто скажіть мені
Нове оновлення 8 рівня буквально неможливо. Шкала, в якій ви збільшили складність, смішна, якщо рівні з 2 по 7 представляють їхні рівні складності, то рівень 8 знаходиться на рівні приблизно 50. У нього в принципі не можна грати.
Я грав у такі ігри, як archero, які мають жорсткі рівні. Але я відмовляюся «платити» за те, щоб рухатися вперед, коли я бачив двох найгірших начальників. Я не проти заплатити, щоб швидше просуватися. Але коли у босів є оперативні атаки, які не можна блокувати або неминучі, гра стає нецікавою, навіть якщо я повинен заплатити заздалегідь.
Геймплей досить веселий. Можна вимкнути рекламу за невелику плату, з можливістю перегляду, якщо хочете отримати бонуси.
Мені подобається грати в Mr Autofire, але я хотів би, щоб вигоди від витрачання доларів на речі були більшими, ніж те, що є. Я скинув щонайменше $80,00 або більше в цій грі, і я відчуваю, що мої персонажі, зброя та статистика тощо. Повинно бути набагато більше. Або, принаймні, кількість діамантів, яку ви отримуєте за 5,00 доларів, повинна бути вдвічі більшою... Якби це було, я б витратив набагато більше грошей, лол, по-справжньому.
Останнє оновлення забрало у мене нескінченну вежу і дало мені Vile planet або як ви його називаєте. Ні, дякую. Ніде не можна досягти істотного на цьому рівні та забрати нескінченну вежу, ні, дякую. Видалено.
Ця гра нагадує мені всі ігри про лучників, але це бічний скроллер. Я провів багато годин, граючи на цьому етапі. Я використовую контролер ps4, який працює фантастично. Рівні досить складні, тому вам не вдасться оглянути весь вміст відразу