Post by rioloalautipna on Feb 4, 2022 7:45:13 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Little Big Snake ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Little Big Snake IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daha fazla primgem ▞▞▞
▞▞▞ Little Big Snake 2022 version ▞▞▞
İndir Little Big Snake 2.6.57 için Android Ücretsiz - Uptodown
Vip satın aldım para verip oyun habire donuyor Pubg de kasmayan telefon bulamıyor kasıyor bravo haram olsun vip parası
Bu oyundan gerçekten zevk alın. Yükseltmesi kolay. Ve bir kol ve bir bacak harcamadan hemen hemen her şeyi elde edebilir.
Android için Little Big Snake2.6.57 indir.Zafere kıvrılarak git! ... Mobil sektördeki en gelişmiş yılan bazlı IO oyunu Little Big Snake'e hoş geldin!
Komik bir oyun ve ben oynarken eğleniyorum. Ama arkadaşça modda bilgisayar korsanlarıyla dolu ve bence sıradan oyun modunda gerçek oyuncular yok.
Tek oyuncu yakın güç çalışmaz! Lütfen düzeltin. bu oyunda arkadaşım yok tek vs parti adil değil
Çok donuyor güzel oyun ama çok donuyor
Potansiyeli varmış gibi görünüyor ama ne zaman kaybedersem ve yeniden bir hayat kazanmak için bir reklam izleyebilsem, asla olmuyor, tamamen donuyor. Sadece VIP seçeneği (ödeme gerektiren) kullanırsam işe yarıyor.. Tesadüf mü? Bence değil. Bu yüzden tekrar tekrar ana ekrandan yeniden başlatmak zorunda kalıyorum.
Harika olmuş bayıldım bu çok güzel bir şey yok
Bu oyunu gerçekten çok seviyorum fortnite desem de oynadığım en iyi oyun güzel 👍👍👍😊
Oyun bittikten sonra Reklam kapanmayabilir Sinirliyim
Oyunda vip ayrılma çok kötü bide ticaret ticareti çok pahalı o yuzden bu bıraktım vip ayrılma bide ticaret oyunu deriler içinde pahalılığı kalksn istiyorum
Çok fazla bot var.
Bid Wars: Pawn Empire 1.50.3 için Android - İndir
Bu eski giydirmek için bu küçük çirkini 5 yıldız verecem kalsın diye 😥
LittleBIGsnake'in yeni oyunu Little Big Snake'in en son sürümü için gizli kodlar. Android ve IOS'ta Casual türünde yeni bir oyunu hacklemek.
Bu oyunu çevrimiçi olarak goigle'da ve uygulamada oynadım. Seviyorum ama dün yanlışlıkla sildim, şimdi yeniden indirmeye çalışmak imkansız. Hata veriyor. Oyunun kendisi eğlencelidir, ancak rastgele insanlarla arkadaş olamam, bu yüzden önce kimlik aramamı sağlıyor.
Eskiden hertartimiz cesitcesit yılan kostümü varr dikim !!!!!!!!! Amaaaaa görünen meklizk her şeyi gelen yasiklar olsunnnn 😠😠😠😠😠 oyunbok gibi ollmuss ya güncelemeyi geri alın yoksa oyu bayrak!!!!!!!
Oyun güzel yapıyor sadece reklam çok çıkıyor
8top bilardo reklamları durduğunda 5 yıldıza çevirecek.
... deposit when Macau Slot Live Bet you register through Bonus Giant! ... Kumar Oyna- Little Big Snake - Google Play'de Uygulamalar , Slot
Oyunu gerçekten çok seviyorum ama şimdi 4 değil 3 yıldız veriyorum. 3 milyonun üzerinde puan aldım ve sadece 8 kron aldım smh. Puan sistemi tamamen kapalı ve arkadaş ekleyemiyor. Lütfen düzeltin.
Tüm oyunu yeniden başlatmam gerekmeden önce yalnızca bir kez oynayabilirim. Eğlenceli ama bir kereden fazla oynamak için yeniden başlatmam gerektiği gerçeği çok can sıkıcı. Burada bu oyuna para harcamayı düşünüyordum. İlk incelemem silindiğinden beri bu incelemeyi yeniden gönderiyorum.
Arkadaşınla oyun seçeneği koymuş zeka küpleri ama arkadaşınla oyunyamıyosun. sürekli kovukta diyor. Saçmasınız.
Sorun değil ama sadece adımı almak istemedi ve bir isim için de ne isterse onu yapmaya devam etti, ben de düzeltene kadar sildim
Bu oyunu sevmeyi seviyorum ama...... Bağlantıda hep sorun yaşıyorum. Dolu çubuklarım var ve her öldüğümde ve oynamaya geri döndüğümde kötü bağlantı diyor, sonra geri çekilmem, uygulamamı kapatmam ve telefonumu yeniden başlatmam gerekiyor. Ayrıca birkaç şey satın aldım. Oyunu ilk satın aldım, paramı aldı ama hala ücretsiz sürümü gösteriyor. İkinci olarak mücevher satın aldım, paramı aldım ama hiç ortaya çıkmadım. Ben de Facebook yapmayı denedim. Bana asla 2000 kredimi vermedi. Lütfen sorunları düzeltin Güncelleme:
Kontroller ve oyun sırasında ekrana eklenenler dışında en iyi yılan oyunlarından biri. Vip seçeneği gülünç bir şekilde aşırı fiyatlandırılmıştır.
Biraz zaman geçirmek ve biraz stres atmak için iyi bir yol
Oyun asileri harika kazanıyosun bu 5 yıldızı hak kim yaptıysa daha güzel bir oyun bekliyom
İsteyen ücretsiz oynasın rahatlayın.neden keyifli sohbet yok.sohbet belkiler olabilirler
Oyunu kuruyorum ve oynamaya çalışıyorum ama sunucuya bağlanılamıyor diyor. Sorunun ne olduğunu bilmiyorum ama. Zaten iki kez yüklemeyi ve kaldırmayı denedim. Daha sonra deneyebilir.
Oyun açılmıyor hiç bir sorun yokken oyun açılmıyor ama neden?!!!
Böyle bir nakit kapma, neredeyse her öldüğünüzde bir reklam alırsınız. Çok fazla botun yolu var, böylece haritada ölmeden manevra yapamazsınız (her sunucuda 500 ppl)
Reklamlar dikkatimi dağıttı, her öldüğümde, her seferinde reklamlar çıktı!
Bu oyunu çok seviyorum ve her gün oynuyorum. çok bağımlılık yapar. Ancak oyun HER ZAMAN HATA YAPAR ve deneyimimi mahveder. @littebigsnake lütfen aksaklığı düzeltir misin? benim ve birçok arkadaşımın yaşadığı tek sorun bu. Teşekkürler
Oyun çok güzel ama böyle güzel kontrolleri iyi değil. Kontrollerinin bi
Bu oyunu seviyorum. Ama SÜREKLİ bir şekilde arıza yapmasından cidden nefret ediyorum! Onlara bu konuda e-posta gönderdim ve başkalarının da sahip olduğunu gördüm. Ama bunu düzeltmeyecekler. Değişiklik yok. Yılanımı kontrol edemiyorum ve beni bir duvara çarpıyor ya da hiç hareket etmiyor. Gerçekten çok sinir bozucu. Artık oynamak istememenize neden oluyor.
LittleBigSnake = Best Multiplayer GamePlay + QUALITY + Slither-like mechanics. Little Big Snake io It's a dynamic game in a vivid world inhabited by various
Dikkat çeken oyunu her oynamayı denediğimde sunucuya bağlanamıyorum iyi internetim var 5 bar
Little Big Snake Elmas Hileli MOD APK [v2.6.57] - AndroMAMA
Bunu oynadıktan sonra baş ağrısı geliştirdim, büyüdüğünüz iyi bir oyun ama kontrolleri çok zor ve duraklama, kazanmayı çok zorlaştırıyor ve sürekli oyun sağlığı etkileyebilir.