Post by rioloalautipna on Feb 4, 2022 7:51:15 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Mama: Let\u0027s cook! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Mama: Let\u0027s cook! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ опит ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Mama: Let\u0027s cook! 2022 version ▞▞▞
Не ми харесва много това че ти казва какво да слагаш вместо да избираш продукти
Тази игра е доста забавна, но става наистина скучна. И така, всичко наистина зависи от това дали ще играете тази игра, само за да прекарате време, ако нямате какво да правите.
Само един опит след друг да се опитват да ви принудят да плащате пари за нещата. Буквално след всяка една стъпка във всяка рецепта, след всеки екран за зареждане, всеки опит за прибиране на реколтата. Не е смешно.
Бях голям фен на тази игра отпреди години, но сега, когато я играх, имаше нови неща, но работата е, че каза направете това, направете това и това ме уморява, дори опитах mama dojo, но времето е за бързо и след това когато направих кексчета, тогава пишеше, че съм направила грешна рецепта, това е всичко!
Това не е "готвене" мама, а бутони, не разбивате яйца, не е нужно да смесвате точното количество съставки, просто не е това, което е готварската мама
Аз се нуждая от повече време. дава ми около 5 секунди да се нуждая от ужасно нещо от тесто за пържоли от Солсбъри наистина ли мислиш, че мога да го направя за около 6 до 5 секунди, защото не, по дяволите не мога и ми лази по нервите, защото се опитвам да направя нещо и чувам, продължавай така, защото не мога да го направя, по дяволите
Харесвам тази игра и всичко останало, но проблемът, който я прави "скучна" е, че е почти НЕВЪЗМОЖНО да се провали ВСЯКА ЕДИНИЧНА РЕЦЕПТА Харесва ми как мога да вървя по-гладко, а не RAGE, но тази игра е кратка и лесна, която се отървава от забавлението . Моля, направете по-трудни рецепти.
Тази игра изобщо не ми харесва! Бях отишъл в щастливия ресторант, след като бях приготвил 6 различни храни, а след това, когато отворих щастливия ресторант... КАЗАШЕ... ПРОДАДЕНО!!! Бях много ядосан, така че съжалявам, че трябваше да оценя ТАЗИ ИГРА!😤😠😒☹ МРАЗЯ!!!!!!!! ПАЛЕЦ НАДОЛ...!!!👎👎👎😤😠
Тази игра е много интересна и забавна. Рекламите обаче са много неподходящи. Следователно тази игра не ми харесва особено
Cooking MAMA е добра игра, но когато готвя по някаква причина, не мога да намаля котлона. Докато това не се оправи, тази игра е боклук за мен.
Добре, казвал съм го и преди, но готвенето на мама е наистина завладяващо и забавно, аз, брат Анди, го играеше заедно и ми харесва колко е сладко и удовлетворяващо, но понякога е малко бъгава и други неща може да са притеснителни, но като цяло , Обичам тази игра. 💗
OMG, че играта става толкова скучна след известно време. Правите едни и същи глупости всеки ден, това е досадно.
Много по-различно от версията на DS. Много страхотна игра, а не p2w, която е невероятна. В допълнение към всичко това, можете да изберете да гледате реклами за екстри. Това изобщо не ме притеснява, особено когато рекламите не са насилствени. 10/10
Забавно е и просто. Но не изисква умения и нивата стигат само до 10
Това е честно казано невероятна игра, просто не харесвам факта, че трябва да имате интернет, за да направите храна, това е досадно, защото наистина искам да приготвя храна
Много трудна игра. Но аз обичам да готвя ястия. Контролерите са изключително трудни за разбиране.
Мисля, че тази игра е толкова тъпа. Мразех го. ТВЪРДЕ МНОГО неща за вършене. Току-що го играх около 2-5-7-10 минути от тази игра и МОГА ДА ВИ КАЖА, ЧЕ ТОВА Е УЖАСНО!
Две звезди само защото е скучна игра, ще ви предложа да я направя по-интересна и да добавите още рецепти. Отегчен съм да правя подобни копия отново и отново 🙄🙄🙄🙄 и съм много недоволен от тази игра☹️☹️☹️😠😠
Харесах игрите Cooking Mama на Nintendo DS и 3DS. Така че получих тази игра. Но не е добре. Имате само определен брой налични рецепти и ако искате повече рецепти, ако трябва да платите. Също така понякога, когато имате приготвени ястия, които да сервирате в ресторанта, когато стигнете до ресторанта, пише, че няма наличност. Не се занимавайте с тази игра. Има по-добри игри за готвене от тази игра
Тази игра е абсолютно невероятна, препоръчвам я на всеки, който иска да готви без бъркотия или просто като забавна игра. Играта е много проста, но просто казвам, че някои от указанията/инструкциите са малко объркващи, но лесни за разбиране, след като се усети играта. Определено не е загуба на място и много други дейности, на които да се насладите в играта като земеделие, риболов, отваряне на ресторант и много други!
Играта е хубава, но твърде много реклами убиват цялата същност на играта. След това става много скучно, тъй като преди началото само ви моли да закупите артикулите ... така че не го оцених
Не мога да готвя в кухнята. Всеки път, когато опитам, замръзва откакто излезе нещото mojo. Все още не успях да го отворя. Какво става?
тази игра ме кара да искам да имам припадък. има твърде много реклами, които се появяват, а менюто ме кара да искам да повръщам поради 27-те опции, които мигат и подскачат. Същинската част от готвенето е забавна и ми харесва. обаче минусите са повече от плюсовете. деинсталирах.
Наистина е невероятно! и ми напомня за детството ми, когато играех тази игра на моя Nintendo DSi, но сега не е толкова забавно и всичко е с пари?:C
Дори не можах да стигна до играта, за да я играя. Твърде много реклами и изскачащи прозорци. Деинсталиран.
Действителният геймплей е доста скучен и твърде лесен. Прекалено ярките цветове и искри постоянно ме разсейват и объркват мозъка ми. Толкова е трудно да се съсредоточи върху играта, тъй като фонът е толкова ярък. Всичко се смесва и е много неприятно за очите ми. Не знам как някой би обърнал внимание на това, освен ако не беше на пет години.
Тази игра ми връща спомените, защото когато съм дете винаги играя тази игра, така че искам да им дам пет звезди🌈⛄
Спомням си, че играх това, когато току-що беше пуснато, само като 10~ рецепти, вижте го сега, работещ ресторант, риболов, мол, оттогава се подобри адски много, все още не съм срещал P2W, но си струва да се върнете към
Отне твърде дълго, преди да се включи каквото и да е готвене, първо трябваше да галя пилета за 15 минути. Супер досадни звуци също
Ей селяндур на улицата ли си израстна
Тази игра е толкова добра!! Наистина го обичам!!!
Наистина ми харесва тази игра, но давам й три звезди, но тази игра просто трябва да има повече творения, искам да кажа, че тя просто се нуждае от повече създаване, наистина съжалявам, но просто трябва!
Мразя тази игра, сякаш дори не ти дава време да сложиш декорациите и е толкова лоша, затова й давам една звезда
Много е хъбава такава игра несам виждала
Абсолютно обичам да готвя мама, но има толкова много изскачащи прозорци в тази игра и фактът, че искате да гледате изскачаща реклама, която не можете да затворите, докато обратното броене приключи, е наистина досадно.
играта забавна и добра, но понякога контролът не е добър, така че моля, проверете контрола отново
СУПЕР ИЕЕЕ!!!!!! САМО СВАЛКИТЕ
Трудно да започнете. Реклами, мигащи „нови“ значки и покани за извършване на покупки затрудняват започването. Разбирам, че безплатните игри се нуждаят от реклами и стимули за покупка, но въведението в играта би било много полезно, преди да пуснете нови играчи в такова хаотично меню.
Това е много хубава игра, която играе и един от братовчедите ми! Майка ми е толкова строга, че винаги съм почетен ученик и майка ми ни учи как да готвим от 8 години, сега съм на 10, мога да готвя 15 ястия благодарение на тази игра сега модулите са много трудни, но след модулите готвя след това мобилен телефон. Попитайте ko lang im an otaku.
беше много бавен и не знаех, че е насрочено! как трябва да направя сладолед за по-малко от минута!
Това е страхотна игра, добра графика, страхотни контроли, хубави ястия, но едно от тях е малко трудно за приготвяне. Това е африканското пилешко брашно. Първо трябва да го сварите, след това да го сготвите и след това да го изпечете?? Бях като "Сериозно??".
Играех го често като дете, много ми хареса. Реших да проверя дали мога да го запомня и това отключи няколко спомени, които забравих, че имам. Определено все още е забавно, по-малко страшно, отколкото си спомням! (Преди се страхувах от мама)
Мисля, че като цяло това е страхотна игра, но ми се иска различните опции за храна да не струват толкова много..